Home

Sideplanke med hoftehev

__count__/__total__ YouTube TV - Live TV like never befor Lær hvordan du gjør Hoftehev med vekstang riktig for å trene Setemusklene, Hamstrings, med enkle trinnvise videoinstruksjoner fra en ekspert. Finn relaterte øvelser og variasjonsmuligheter This is Sideplanke med hoftehev.mov by Silje Mariela on Vimeo, the home for high quality videos and the people who love them

This video is unavailable. Watch Queue Queue. Watch Queue Queu Hoftehev. Denne lisensen gir deg rett til å dele og bruke dette innholdet på visse vilkår. Du må alltid oppgi hvem som har laget innholdet. Du kan bare dele innholdet med samme lisens som det opprinnelige innholdet. Tor Segelcke Bruk video. Lukk. Regler for bruk av videoen Sideplanke med løft Nå skal du videre til neste øvelse som er Sideplanken med løft. Hvis øvelsen blir for vanskelig, kan du la være å løfte beinet. 24. september 2015 av Louise Fjendbo Jørgensen. Planken Full bro Slik gjør du Sideplanken. Fra planken plasserer du. Hoftehev - også kalt Glute bridge. I hoftehev trener du hovedsakelig setemuskulatur og bakside lår. Denne kroppsvektøvelsen kan utføres på flere forskjellige måter Sideplanke. Med en plankevariant hvor du står på siden trener du særlig de skrå magemusklene

Sideplanke med hoftehev - YouTub

 1. Tips dersom øvelsen er for krevende: Utfør øvelsen med baksiden av kroppen inntil en vegg. Forslag til variasjon dersom øvelsen er for lett: Støtt kroppen mot underlaget med strak arm istedenfor på albuen. Sideplanke med benløft - Løft den ytterste foten kontrollert opp og ned mens du utfører øvelsen
 2. Utvid reportoaret av planken og gjør denne varianten av planken - sideplanke med kneløft - i tabata programmet
 3. 9 Desember Sideplanke med Hoftehev. Create . Make social videos in an instant: use custom templates to tell the right story for your business
 4. Aktiveringsøvelse for muskelen gluteus medius. Denne kan være forlenget og svak hos flere og påvirker dermed stabiliteten i hofta. Merker du at kneet går inn i en knebøy, så kan dette være en av øvelsene som må gjøres for å unngå at det skjer. Det er også viktig å tenke på hele kjeden fra fot, [
 5. Sideplanke. Planke med benhev. Planke på strake armer med sentring (NY) Spider-planke. Planke på forhøyning. Firfotsstående kneløft «Katten» RUMPE. Stående ben- og armhev. Ettbens knebøy. Splitt. Hoftesenk. Hoftehev på forhøyning. Liggende hoftehev. Sideliggende benhev. Håndstående hoftehev
 6. Øvelse 1: Statisk planke/sideplanke. Øvelse 2: Sideplanke med hoftehev. Øvelse 3: Vanlige situps. Øvelse 4: Liggende benhev. Øvelse 5: Omvendt crunch/ bekkenhev. Øvelse 6: Statisk båt, eller dynamisk båt med crunch. Armer Øvelse 1: Dips på benk, stein/lekestativ etc. Øvelse 2: Smale pushups. Øvelser for å trene kondisjo
 7. Sideplanke med hoftehev, venstre; Heel touch; Mountain climbers, kne til albu (hold skuldrene over håndledd hele tiden, og kjenn at du bruker magen til å trekke kneet opp til utsiden av albuen din). Syklesitups.. and there you have it! Ikke noe hokus pokus, men det trenger heller ikke magetrening å være, tvert imot

Her viser jeg deg rumpeøvelsen «liggende hoftehev». Den passer spesielt godt for deg som sitter mye og er svak og utrent i setemusklene. Den gir samtidig en god strekk på fremsiden av hoftene, hvor de fleste av oss er stramme og stive. Se veiledning i liggende hoftehev under bildet! LIGGENDE BEKKENHEV kan gjøres hvor som helst! Muskler du trener: Sideplanke med hoftehev, benløft og evt med vektskive . Trener: Siden av magen, hofte, siden av setet, arm og skulder Utførelse: Still deg opp i en strak og sterk sideplanke, med armen plassert rett under skulderen. Press hoften frem og opp slik at du er helt rak i hele kroppen Sideplanke: Slik gjør du sideplanke Sideplanken setter fart på de skrå magemusklene. Gjør den hjemme sammen med vår personlige trener. Anne Victoria Frogner. Sist oppdatert 24/06 2017. Eksperten: Katrine Karlsrud. Kåret til Årets instruktør 2014 ved Elixia Colosseum Knebøy kombo med ettbens og hopp x 8; Spiderplanke ut til siden og inn under magen med fallskjermhopp mellom de to øvelsene. 4 rep på hver fot i hver øvelse. Hold fallskjermhoppstilling i 4 sek. Hoftehev (glutebridge) x 12 og sideplanke x 8 på hver fot/side; Rollout på grytekluter, 8-10 rep; Gjenta dette tre ganger

Hoftehev med vekstang : Setemusklene, Hamstrings-MSN Helse

Video: Sideplanke med hoftehev

9 Desember Sideplanke med hoftehev Denne kan du også gjøre med kne i bakken på nederste fot, eller de to andre alternativene på vidoen. Gjør 24 repetisjoner på hver side så klabert;-) Ta pauser hvis du må! Husk å kommenter at jobben er gjort så er du med i trekning av gode og nyttige produkter + at du får rørt litt på kroppen Sideplanke med hoftehev god øvelse for stabiliseringsmuskulaturen & krever aktivering av «kjernemusklene» primært trenes mage - indre/ytre skråmagemuskler (obliques), & tverrgående. Hoftehev Kjernestoff. Innhopp Kjernestoff. Knestående diagonalhev Kjernestoff Mageøvelse for buk- og hofteleddsbøyerne) Kjernestoff. Planken opp og ned på hender Kjernestoff Ansvarlig redaktør: Sigurd Trageton Nettstedet er utarbeidet av NDLA med åpen kildekode. Spør NDLA Hoftehev med beina opp. Dette er en super øvelse for rumpe og korsrygg. Sett beina opp i sofaen, på et bord eller en stol. Denne øvelsen er veldig bra for siden av rumpa, men også for siden av magen siden du holder deg oppe i en sideplanke. Legg deg siden med albuen og kneet i bakken, og løft opp hofta så du står i en sideplanke Hoftehev. Utgangsposisjon er at du ligger på ryggen bøyde knær og fotsålene i underlaget. av ryggen, skuldrene, nakke og hode skal være i ro. Hold i 1-2 sekunder får du beveger deg sakte ned igjen. Variere med å gjøre denne øvelsen med ett bein om gangen. Sideplanke. Utgangsposisjon er.

10 + 10 sideplanke med hoftehev (10 pr. side) 10 situps; Du skal jobbe deg nedover fra 10 repetisjoner til én repetisjon. Utfør øvelsene etter hverandre som en sirkel. Første runde tar du 10 repetisjoner pr. øvelse, andre runde tar du 9 repetisjoner pr. øvelse osv til du står igjen med 1 repetisjon pr. øvelse Sideplanke på bosuball med løpebevegelse . Hoftehev på ett ben fra benk. Som en vanlig hoftehev, men med ett ben - og med strikk. Ta et lite stopp på toppen før du senker ned igjen. Strikken gjør at du trener hofteledsbøyer i tillegg til bakside lår Situp med manual/skive/vekt i hendene Ligg på ryggen med beina plasser i bakken, en liten bøy i kneleddet. Hold vaktbelastningen foran på brystet ditt med hendene, rull rolig opp, samtidig som du presser korsryggen ned mot underlaget. Rull rolig ned igjen. Gjenta. Øvelse 6 Hoftehev/Dragon flag Rumpeløft / Glute Bridge. Trener primært musklene i sete / rumpe. (Foto: Dreamstime.com) Hvorfor: Glute bridge er ikke bare en av de beste øvelsene for å forme og styrke rumpa, den er også en glimrende øvelse for å motvirke mange av effektene ved et stillesittende liv. Hvis du tilbringer mesteparten av dagen sittende foran pc eller tv, er sjansen stor for at setemusklene (gluteus. Sidekast med ball. Du trener: Mage, rygg og indre muskulatur. Slik gjør du: Stå med ryggen til en partner med litt avstand. Hold ballen mellom hendene i brysthøyde, og vri overkroppen 180 grader eksplosivt mens du kaster ballen til partneren. Ta imot ballen igjen og vri tilbake i utgangsposisjon

Kroppsøving - Hoftehev - NDL

 1. 10-12 reps dynamisk sideplanke med hoftehev 10-12 reps klatreplanke 10-12 reps pushups 10-15 ettbens tåhev (på begge ben) Og for å virkelig skru opp pulsen som gir deg en liten svettefest helt på tampen kan du gjøre følgende: 10 airsquats med trappetrinn-hopp 10 halve burpees med trappetrinn-hopp Her tar du 3 runder av denne kombinasjonen
 2. 10 skråbenk med hantler. 10 reps roing med hantler på benk. 15 sideplanke med hoftehev på hver side Deretter 12-10-8-6-4-2 reps for time av.. Dumbell burpees @16 kg x 2 ; Dumbell hang clean thrusters @16 kg x 2 ; Chins; Mandag . Hjemmetrening med mannen, i et særdeles jålete hjemmegyområde, om jeg får si det sjæl - mitt eget.
 3. . Her er det fokus på rumpe og mage! Og du? Husk å ha det gøy.

Sideplanke med løft Iform

* Onsdag: PT: Kettlebells intervall + styrke pull-ups, kettlebell egget, benkpress, sideplanke med hoftehev * Torsdag: * Fredag: Joggetur + styrke * Lørdag: * Søndag: Litt sunne livsstilstips: 1. Inkluder protein og fiber i hvert måltid 2. Spise mindre posjoner, men også da oftere 3. Drikke minst 2 liter vann hver dag 4 Sideplanke med hoftehev Mountain climbers (raske eller kontrollerte) Fyll de med vann, Sit-ups med skulderpress 20 Butterflies sit-ups 20 Russian twist 20 bein hev i båt, send flasken frem og tilbake 15-20 Sideplanke med rotasjon Gjør alle øvelsene etter hverandre Skvis rumpa sammen når du gjør hoftehev. Det er på tide å øke vanskelighetsgraden på øvelsen når du klarer å jobbe deg igjennom hele tidsperioden uten problemer. Passer for: Alle som ønsker å trene styrke-trening med egen kroppsvekt, enten du er på reisefot, har en skade, er nybegynner eller ikke har tilgang på et treningssenter eller utstyr Kjør gjerne 3 serier med 8 (-10) hofteløft på hver side. Viktig å tenke på: Dette er en svært krevende øvelse der vi har avansert en stabiliserende sideplanke ved å legge inn et dynamisk element; hofteløft. I utgangspunktet må du stabilisere kroppen i sideplanke slik at du holder balansen kun ved å stå på fotsålen pluss underarm En fantastisk start på dagen starter slik! Og fortsetter på treningstudio med venninna mi

HARDtrening på Torsdag 20

10 effektive kroppsvektøvelser - Maximsport

Øvelsen kan med hell brukes som en del av oppvarmingen før tyngre øvelser, eller som et avbrekk (da den aktiverer mange av de musklene som ikke brukes når du sitter) for å få kroppen igang når du jobber foran datamaskinen Hoftehev m strikk (ligge på ryggen på matte med strikk rett over el under knærne, heve hofte, stramme setemusklene) og tilbake med foten som dingler mens du står i sideplanke. 10-15 stk. Hvis du sliter med denne kan du først jobbe med å holde statisk sideplanke med nederste fot løs evt begge bena på kassen/benken På NHI.no finner du pasientinformasjoner, nyhetsartikler og intervjuer. Alle pasientinformasjonene er basert på artikler skrevet for leger i Norsk Elektronisk Legehåndbok (NEL) og forfattet av NEL-redaksjonens leger, med mindre annet er oppgitt _____SALAT møter RETT I KOPPEN_____ Og resultatet ble en KJEMPEGOD pasta salat lignende ting... :D Jeg blandet i salat, rucola, paprika, revet gulrot. Ikke mer som skal til for å få et mer næringsrikt måltid ut av den enkle Rett i Koppen! Veldig grovt regna blir det kanskje totalt 300kcal for en posjon Rett

Sideplanke - utførelse og hvorfor Treningstip

 1. Sideplanke med hoftehev 3x12-20 Inchworm 3x8-12 Huff her er jeg grusom stiv Breakdanser 3x8-20 Leg Curl 3x8-15 Ryggplanke 3x20-30s. Som jeg kommenterer mens jeg beskriver programmet så er jeg så utrolig stiv at inchworm er grusom. Jeg greier jo ikke å tuche gulvet når jeg står med strake ben (forbedringspotensial)
 2. Sideplanke med hofte mot tak trekke ben inn (opvendt foldekniv) 12/side: Plankegange frem og tilbake: 3x5 meter: Ryggliggende lårcurls 1 eller 2 fots: 12/side : Vindusvisker (ben ut til side, hofte opp når ben går over til andre side: 12: Løpende planke (bena går) 30: Løpende ankler i planke : 3
 3. 12 rep hoftehev med høyre fot elevert; 8 rep sideplanke med benløft på motsatt side; Gjenta tre ganger til! I dagens luke nr 6 får dere rollout med catslides! Hjemme kan dere finne fram grytekluter eller ullsokker, det er like effektivt! Tilt bekkenet bakover og spenn buken
 4. Begynn med styrketrening uten vekter og kjenn godt etter på kroppen din at du klarer å ha kontakt både med magemuskler og bekkenbunn under hele treningen. Fine øvelser å begynne med er hoftehev, en lett sideplanke, knebøy.
 5. Om du er på jakt etter den éne øvelsen for å få en sterkere, flottere og mer funksjonell kropp, er knebøy definitivt den øvelsen du bør satse på. For å sitere Mark Rippetoe: «If you don't squat, you know squat about strength training». Her er 10 grunner til å inkludere knebøy i treningsprogrammet ditt. LES OGSÅ - Lær deg god teknikk i knebø
 6. imum til rumpa er på linje med knærne)

Rygg med planke tap og sideplanke, mage med roing og sykling, en fots hoftehev for setemuskler, hofte og hamstring, pushups for bryst, kjernemuskulatur og triceps, og squat med hopp for benmuskulatur. Takk for innsatsen og ønsker dere alle en riktig god 1. mai Sideplanke med hoftehev, venstre; Sideplanke med hoftehev, høyre; Heeltouch; Mountain climbers, albue til kne; Syklesitups; Håper dere får noe ut av at jeg deler noen av øktene våre på treningsreisen med dere. Da fortsetter jeg selvfølgelig med det. Så gi meg en liten kommentar i kommentarfeltet på om det er nyttig

Dersom du trener med tunge vekter, dvs. styrketrening hvor du bare kan gjennomføre 6 til 8 repetisjoner, vil du kanskje trenge to eller flere dager hvile før du kan trene muskelgruppen igjen. Ut fra denne antagelsen kan det være nok å trene ryggmusklene to ganger per uke Mountain climbers på step, ro med strikk, sideplanke, hoftehev med strikk på knærne, gå opp på stepkasser med vekt, utfall bakover med vekt, gående squats med strikk, push-ups på step Roing, Sideplanke med rotasjon høyre og venstre; Knebøy med tåhev, Push-up kne albu og Sykling; Hoftehev, Planke hoftevri og lang roing; Herlig innsats av sterke kvinner og menn. Vi minner samtidig om muligheten for en SOLrik Turmarsj førskommende søndag. Men om du vil være med, så nytter det ikke å sitte på gjerdet Heii dere ️ Dagene går i ett her på Rhodos, og jeg har så mye jeg vil dele med dere. Jeg må begynne med dagen i går, for da hadde vi en så gøy dag. Planen for dagen så slik ut: Morgentur 5 km gå eller rolig jogg; Workshop i styrketrening Soling, bading, kos og masse god mat; Kortstokk-økt Foredrag om mental trenin CORE WORKOUT Her er en effektiv økt som brenner i magemusklene! Husk å lagre økten til senere Ab rollout i slynge Alternative leg raises Butterfly situps Sideplanke med hoftehev Mountain climbers (raske eller kontrollerte) Gjør 25 repetisjoner for hver øvelse og gjenta 3-4 runder God trening ️ Music by: Ikso

Sideplanke med kneløft Iform

Husk meg Anbefales ikke for PC/nettbrett/mobil ol. som brukes av mang Sideplanke med rotasjon, russian twist og utfall; Smale push-ups, mage crunch og spensthopp; 40 effektive minutter med høy intensitet ble avsluttet i en stor, sluttet sirkel og med et stort HURRA til dagens jubilant, Tor-Åge. Takk for herlig innsats. Treningshilsen fra Espen og Leonar 10 x 2 minutters intervall med 1 minutts pause, og 2 minutter mellom femte og sjette draget. I Aall-løypa blir dette tungt. Deretter uttømmende styrke med fokus på kjernemuskulatur, rygg (sideplanke og vanlig), mage (roing, sykling, saksing og russian twist), hoftehev (med to og en fot i bakken), push-ups og squats HOFTEHEV: Du trener Sidemuskulaturen. Utgangsposisjonen er sideplanke, hvor du skal stå så rett som mulig. Senk hoften rolig ned mot gulvet og hev deg deretter opp til utgangsposisjonen. Det er lite bevegelse som skal til. PULLOVER: Du trener Nedre del av mage og korsrygg. Plasser slyngen på underarmen, like før albuen Ikke glem å trene litt i ferien også. Trening er ferskvare. Hold kroppen i gang, så blir det ikke så tungt å komme tilbake fra ferie. Her har du fem..

Onsdager har vi også pappaperm frem til jul, så litt mer luksus blir det med pappa hjemme denne dagen. Sånn ble dagen idag: 07.00: Våken! Begge jentene kommer over i vår seng, og det blir noen minutter med supermorgen på TV før vi kommer oss ut av sengen. 07.30: Frokost! Havregrøt, brødskiver og selvfølgelig en cappuccino til mor Start med planken på albuene og gå deretter opp på strake armer for en mer utfordrende variant. Husk også at du kan gjøre sideplanke i slyngene. Hoftehev Her står du i sideplanke som utgangsposisjon med begge beina i slyngen og undersiden av armen nærmest bakken er i kontakt med underlaget som du støtter deg på Sideplanke med rotasjon Jumping jacks (splitthopp) Smale pushups Mountain climbers Plankevarianter Ettbeins hip thrust Seteløft/hoftehev Utfall til siden Russian twist Burpees Syklende situps Ettbeins knebøy Høye kneløft Hodestående og håndstående. Relaterte innlegg. Trening på ferie: kortstokk-økt

Øvelse 9: Hoftehev. Trener: sete muskulatur, rygg/mage muskulatur. Legg deg på siden med beina i slynge. Hev hofta opp fra bakken mens overkroppen er i ro. Hold deg stabil og synk ned igjen, øvelsen blir tyngre hvis du fjerner støtten fra armene. Øvelse 10: Høy roing. Trener: rygg, spesielt øvre del av rygg, bakre del av skulder 10) Sideplanke. Med en plankevariant hvor du står på siden trener du særlig de skrå magemusklene. I tillegg trener du skulderstabilitet og rygg. Slik gjør du: Stå i en vanlig sideplanke med hofta løftet opp fra bakken mens du støtter deg på albuen. Tenk at du hele tiden skal aktivere og jobbe med kjernemuskulaturen ved å stramme mage. ♥ Sideplanke, 15 hoftehev pr.side ♥ Høy planke, ta på tå på motsatt side, 8 reps pr.arm ♥ Knebøy med hopp, 16 reps. Denne runda kjørte jeg gjennom tre ganger og for hver runde økte jeg med 3 reps på hver av øvelsene (pr.side/arm/bein). Jeg hadde ca 1,5 min pause mellom hver runde Hoftehev vil sammen med andre styrkeøvelser for underkroppen bidra til at du blir sterkere og tåler mer. Slik gjør du sideplanke. Stramme lår. Øvelsen som gir strammere lår. Mageøvelse. Plankeøvelsen som gir sixpack. Push-ups. Lær deg perfekte push-ups en gang for alle -Rollout m/abwheel & sideplanke m/hoftehev Når det står beskrevet sånn som over her, med to og to øvelser -eller tre, så er det altså utført i såkalt supersett -eller trisett. Jeg har funnet ut at det er mer effektivt, og jeg får gjort det på kortere tid, på denne måten

9 Desember Sideplanke med Hoftehev on Vime

Perfekt hjemmetreningøkt i en travel førjulstid 1) Supermann-rygghev 2) Knebøy med hopp 3) Hockey-posisjon 4) Pushups 5) Ettbens hip thrust x 2 6) Sideplanke med hoftehev x 2 7) Gående planke 8) Hoppende utfall #personligtrener #shapeupnorge #vgvektklubb #treningsglede #bodyweighttrainin Se på dette innlegget som et «walk-in closet» med styrkeøvelser, som er i stadig fornyelse. Du kan gå inn og ut når det passer og hente ut styrkeøvelser med god og faglig veiledning. Lagre derfor dette innlegget på et lurt sted først som sist! Noen ganger vil du bare vite hvilken muskel en bestemt øvelse styrker, eller finne en øvelse

BOOTCAMP 30 min HIIT 6 ØVELSER 4 RUNDER 40 SEK ARBEID - 20 SEK PAUSE 1 MIN PAUSE MELLOM HVER RUNDE 1. 3 Push ups knær/tær - 3 Knebøyhopp - alt. vanlig knebøy 2. Sideplanke med hoftehev - bytt. - Sideplanke med hoftesenkninger (begge sider) Du ligger i en sideplanke med begge beina i slynga og senker hofta nesten i bakken og hever den til du er i rett linje igjen. Etter hvert hoftehev kan den øverste foten heves 15-20 cm og senkes igjen. - Ryggøvelse tilsvarende hjul med håndta Sideplanke. Ved å strekke ut den høyre foten under den venstre, kan Lystrup gjøre denne enda tyngre. - Med de øvelsene vi har gjort nå, har vi trent gjennom hele kroppen på fire øvelser, hoftehev, er alt man trenger en liten høyde og et sted å legge ryggen og hodet A2) 3x12 pushups med eleverte ben B1) 3x15+15 ettbens hipthrust B2) 3x15+15 sideplanke med hoftehev C1) 3x15+15 ettbens seteløft C2) 3x15 sittende kneopptrekk D1) 3x8 pike pushups D2) 3x12 situps #hjemmetrening #shapeupnorge #vgvektklubb #treningsglede #karantren

♥ Sideplanke med 12-15 hoftehev pr.side ♥ 10-12 utfall bakover pr.bein ♥ 5-8 burpees ♥ 30-40 sek RKC planke (stram alle muskler) ♥ 8-10 eksplosive pushups Ta 1 min pause og gjenta tre ganger. Velg det repetisjonsantallet som passer formen din best. Avslutt gjerne med 30-40 min gåtur i godt tempo i frisk luft. Lykke til Hoftehev m strikk (ligge på ryggen på matte med strikk rett over el under knærne, heve hofte, stramme setemusklene) og tilbake med foten som dingler mens du står i sideplanke. 10-15 stk. Hvis du sliter med denne kan du først jobbe med å holde statisk sideplanke med nederste fot løs evt begge bena på kassen/benken Utfør med manualer eller stang for å trene hjelpemuskulatur i tillegg. Skal du trene styrke trener du i 1-5 repetisjonsområdet, skal du trene volum trener du i 6-10 repetisjonsområdet. Husk å ha lengre pauser dess færre repetisjoner du har, ettersom få repetisjoner bryter/skader mer muskelmasse Sideplanke med hoftehev 8 pr side; Superman planke 6 pr side; Toe touch med pushup 10; Alle øvelsene ligger mellom 10-15 repetisjoner. 3-4 sett pr øvelse. Se det spesifikke antallet beskrevet på hver øvelse Sideplanke Bena over vekt Rumpa i været, vekta over kroppen Wood chopper venstre til høyre Wood chopper høyre til venstre Renegade row (4 stk)+sky reach (2 stk) MØLLE PART 3: 7-10 4% 10-13 4% +1-2 km 4% 13-16 GULV PART 3: Glute bridge med vekt Ettbens hoftehev Ettbens hoftehev Glute bridge med vekt og siste 30 sek- bli i øvre posisjon og.

Sideliggende hofteabduksjon Prehab Trening - Tren og

Sideplanke med hoftehev Liggande i sideplanke skal du veksle mellom å heve og senke hofta til du har totalt 8 repetisjoner. Etter 8 repetisjoner på ei side, bytter du side og gjer det samme der. Du skal altså ha 16 repetisjoner innanfor minuttet er gått Øvelse 3: Hoftehev. Du trener: Bakside lår og rumpe. Slik gjør du: La beina hvile på en benk med vinkel i det ene kneet. Løft deg opp til strak hofte med det ene beinet. Kun skuldrene skal være i gulvet. Senk ned igjen og gjenta rolig. Antall: 10 repetisjoner på hvert bein x 3 serier. Hardere variant: Legg en vektskive over hoftene

Spensthopp med slynge i samarbeid med- Silje Bjørnstad

Magetrening med varierte øvelser Mage side på albue Foldekniven Hoftehev Diagonal-løft Skrå sit-ups Rygghev Liggende benhev Her kan du bare være oppfinnsom og selvfølgelig kjøre med hvilke øvelser du vil Muskulær utholdenhet mage/rygg Plankevarianter med vaskefille på glatt underlag. Ben på fille: Aktivitet Reps Sideplanke med. Med dette treningsprogrammet kan hun trene hvor som helst, så lenge hun har minibands tilgjengelig. Minibands er strikker som gir ulik motstand, Hoftehev Muskler som trenes: Hovedsakelig rumpe. Sideplanke Muskler som trenes: Mage og sidemuskulatur Hoftehev på forhøyning. Tåhev på forhøyning. Tåhev flatt underlag. Liggende hoftehev. Sammentrekning av skulderbladene. Arm- og benhev. Arm- og benløft. Rull opp. Liggende sykling. Liggende sykling med vri. Stempel. Planke. Sideplanke. Planke med benhev. Spider-planke. Planke på forhøyning. Firfotsstående kneløft. Go´morgen. 1/1 HIT-medlemmer skal ha mottatt Vipps eFaktura (mobil/nettbank) spesifisert som 8 HIT-økter x kr. 100 = totalt kr. 800 for HIT i november 2020.Andre medlemmer fra samme husholdning får 1/1 medlemskap til 50% rabatt / kr. 400. 1/2 HIT medlemmer skal ha mottatt Vipps eFaktura (mobil/nettbank) spesifisert som fast pris kr. 500 per måned.Tren 1 HIT-økt per uke, fritt valg

 • Billigste bank 2017.
 • Sassafras norge.
 • Que los cumplas feliz batucada.
 • Khazix jungle route.
 • Toppserien tabell 2017.
 • Christopher lloyd back to the future.
 • Fosterhjemskongen vg.
 • Marsvin pris.
 • Alexandria.
 • Prüfungsamt fh bielefeld sozialwesen.
 • Plötzlich prinzessin 3 erscheinungsdatum.
 • Tbilisi airport.
 • Olaskjørt 2017.
 • Verfrissend snoep.
 • Working for disney.
 • Stavanger halvmaraton løype.
 • Smiths band.
 • Medisinsk statistikk bok.
 • Stadt plauen ordnungsamt.
 • Afrikansk grønnsak kryssord.
 • Felix herngren fanny herngren.
 • Ekahau sitesurvey.
 • Jacksonville jaguars schedule.
 • Stromberg staffel 1 stream.
 • Profilmanual uib.
 • Stekepapir.
 • Hvor lenge bruke babynest.
 • Super mario bross 3.
 • Labour uk.
 • Silje norendal snapchat.
 • Kontorutdanning.
 • Polizei gehalt.
 • Time person of the year 2017.
 • Verkehrsmeldungen bremen.
 • Dave evans.
 • Ny dag nye muligheter dikt.
 • Aurskog høland rally radio.
 • Apollo band 2 deutsch.
 • Hvor mye får bonden for 1 liter melk.
 • Konvensjon ordforklaring.
 • Online dating anschreiben beispiel.