Home

Frati trondheim

Ingen skjulte avgifter · Best pris - garantert · Døgnåpen kundestøtt

  1. Frati er smaken av Italia - midt i Trondheim. I over 40 år har den italienske restauranten servert velsmakende retter, og er kjent for sine fristende appetittvekkere, bedre middager og et bredt utvalg av gode viner. I den familiedrevede restauranten krydres gode råvarer med livsglede og trivelige mennesker
  2. Frati, Trondheim: Se 1 042 objektive anmeldelser av Frati, vurdert til 4 av 5 på Tripadvisor og vurdert som nr. 23 av 269 restauranter i Trondheim
  3. Frati er smaken av Italia - midt i Trondheim. I over 40 år har vår italienske restaurant servert velsmakende retter - kjent for sine fristende appetitt-vekkere, bedre middager og et bredt utvalg av gode viner. I vår familiedrevne restaurant krydres gode råvarer med livsglede og trivelige mennesker

Frati er en italiensk restaurant som åpnet dørene i oktober 1973. Den gangen bragte Paolo Minervini med seg den italienske pizzaen til Trondheim og sjarmerte både kvinner og menn i ekte italiensk ånd. I dag drives Frati av sønnen Michael, mens Paolo fortsatt står i baren og sjarmerer gjestene våre Med Frati Catering i Trondheim som leverandør av festmaten, kan du stole på at kvaliteten og servicen holder mål. Ønsker du selskapsmat og full bevertning, stiller vi med servitører og kokk på stedet. Les mer om oss Kontakt oss Kontakt. Frati Catering AS Kjøpmannsgata 57 7011. Frati, Trondheim, Norway. 4 040 liker dette · 27 snakker om dette · 21 658 har vært her. Frati er smaken av Italia - midt i Trondheim. I over 40 år har den italienske restauranten servert velsmakende..

Frati

  1. Frati LARGE IMAGE WITH FANCYBOX ARTICLE Restauranten ble startet i 1973 av brødrene Minervini. I dag er det 2.generasjons sønner som kan tilby deg kvalitetsretter fra det italienske kjøkken. I Italia er både mat og vin en livsstil, og en grunnpilar i den italienske kultur og egenart. Familiemåltidene kan virke som de rene ritualer, og består av fler
  2. Under nye Frati på Torvet har vi ryddet, pusset og innredet en 300 år gammel hvelvkjeller. Deler av lokalet har vært grovkjøkkenet til Hotel Residence og lokalet har masse historie i veggene. Dette er stedet for gode venner, god stemning og godt øl. Mye brygger vi selv, resten henter vi fra andre dyktige ølhus
  3. Våre åpningstider MAN-TOR: 15:00 - 22:45 FRE-LØR 14:00 - 22:45 (24:00) 73 91 99 20. Alle rettigheter forbeholdt Piccoli Fratelli // Web og System leveres av Genc Media ASGenc Media A

Frati is the taste of Italy - in the middle of Trondheim. For over 40 years has the Italian restaurant served tasty dishes, and is known for its tempting appetizers, better dinners and a wide selection of fine wines På Alma's bar & kjøkken får du comfort food på sitt beste - med inspirasjon fra hele verden. Det skal kjennes like naturlig å besøke oss for en vellaget lunsj, en trivelig middag som for et skikkelig festmåltid, eller helt enkelt en morsom utekveld Kongens gate 18, 7011 Trondheim. post@hevd.no — 73821616. Du finner oss på Torget i Trondheim. Kongens gate 18, 7011 Trondheim. post@hevd.no — 73821616. Hevd håndverksbakeri. Åpningstider. Følg oss. Personvern og cookies. Av Klikk her for å se meny og reservere bord. Le Bistro er Trondheims nye spisested, inspirert av fransk matglede og førsteklasses råvarer. Le Bistro is a casual restaurant in Trondheim, serving classic french dishes, great wines & cheeses

Frati, Trondheim - Restaurantanmeldelser - Tripadviso

Frati - Fratigruppe

  1. Frati restaurant fra , 100172522S2 - Frati restauran
  2. Address Fjordgt. 15, 7010 Trondheim. tlf: (+47) 73 53 50 07 mob: (+47) 458 06 156 Kitchen opening hours
  3. 7014 Trondheim Tlf 46 46 7000 p2 solsiden@graffigrill.no FACEBOOK ⎮ INSTAGRAM. Kjøkkenets åpningstider: Man-ons 11-22 tor-lør 11-23 Søndag 12-22. Tilbyr takeaway pr. telefon. Tilbringertjenester: WOLT ⎮ FOODOR

Midt i sentrum med utsikt ut på en av Trondheims travleste handlegater finner du Graffi Grill Midtbyen i lokaler smakfullt innredet med utstrakt bruk av tre og stein. Ordet graffi er et gammelt trøndersk utrykk som betyr å ha greie på, og det er nettopp greie på god mat restauranten ønsker å tilby sine gjester i en koselig atmosfære for alle anledninger Una Pizzeria e Bar | ekte italiensk pizza i Trondheim. På Una gjør vi det ukomplisert: God mat laget med kjærlighet og de aller beste ingrediensene, det er måten vår Proff.no gir deg bedriftsinformasjon om Frati Restaurant, 951263648. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer Frati Catering AS Kjøpmannsgata 57 7011 Trondheim . 73549270 post@fraticatering.no. Nyttige lenker Una Autopizzeria Fratigruppen Personvern og cookies.

Frati Restaurant - Midtbyen

Frati, Trondheim, Norway. 3,992 likes · 33 talking about this · 21,529 were here. Frati er smaken av Italia - midt i Trondheim. I over 40 år har den italienske restauranten servert velsmakende.. 7011 Trondheim. 73549271; Send e-post; Vil du bestille et bord? Bestill n. Vil du ha en matopplevelse midt i hjertet av Trondheim? Ta turen innom Emilies Eld Restaurant og Bar

Catering Trondheim Frati Catering Selskapsmeny

Graffi Grill, Dyre Halses gate 18, 7042 Trondheim Tel: 4646 7000. Vil du jobbe hos Graffi Grill? Vi er alltid interessert i blide og serviceinteresserte folk! Send oss en søknad med CV, og legg gjerne ved et bilde til clas@graffigrill.no, eller se om vi for øyeblikket har noen ledige stillinger hos NAV eller FINN.. Frati. Smaken av Italia - midt i Trondheim. Le Bistro. Fransk matglede midt i Trondheims paradegate. Una Pizzeria & Bar. Autentisk italiensk pizza og pasta på Solsiden og Torget. AiSuma. Bryggerestaurant med fokus på kjøtt, steak og grill. ØX Tap Room. Gode venner, lun stemning og hjemmebrygget øl På laurdag fekk ein tilsett på Frati i Trondheim påvist korona. Det bekreftar eigar Michael Minervini til avisa Nidaros. Den tilsette skal ikkje ha vore på jobb sidan førre måndag, men. Frati is an Italian family restaurant, established in 1973 by the Minervini brothers. Classic Italian menu. Contact info: Address: Kongens gate 20, 7011 Trondheim. Phone : +47 73 52 57 33 E-mail: This email address is being protected from spambots...

Frati - Startside - Trondheim, Norway - Meny, priser

Frati - Restaurant Trondheim

Trondhjem Mikrobryggeri er Trondheims eldste bryggeripub, og nå også destilleri. Vi ligger midt i Sentrum og serverer hjemmelaget mat, øl og brennevin Catharina Meincke fra Trondheim, giftet seg inn i familien Lysholm, og ble dermed i familie med Jørgen B. Lysholm som i 1821 etablerte brenneri i Trondheim. Catharina Lysholm ble enke allerede i 1772, 28 år gammel. Hun hadde god forretningssans og etablerte seg snart som en av de fremste redere i byen Krambua Trondheim AS Krambugata 12-14 7010 Trondheim. Se vurderinger hos Tripadvisor Gå til Facebook Personvernerklæring. For bordbestilling og andre henvendelser: Tlf. 73 53 52 53 E-post post@krambuatrondheim.no. Åpningstider Restaurant Mandag - torsdag 12.00 - 24.0 Frati Trondheim - Finn firmaer, adresser, telefonnumre. Ditt søk på frati trondheim ga 2 virksomheter og du har nådd slutten av listen

BRYNJAR TAKLE OHR & THE IMPOSSIBLE STAPES SPILLER NEIL YOUNG. Billetter lørdag 23. janua Frati is the taste of Italy - right in the middle of Trondheim. For over 40 years the Italian restaurant has served the people of Trondheim delectable dishes, as they are famous for their tempting and appetising dinners and wide selection of wine. Frati's unique atmosphere and good vibes came to Trondheim with its founder Paolo Minervini in 1973 3. november 2020 kl 23-0: Delvis skyet, Temperatur 5, 0 mm, Svak vind, 3 m/s fra sør-sørves Trondheim: Leangen trotting track, Trondheim Sist oppdatert: kl 17:58 Avstand: 3,4 km Lagt inn av cityzoom360.com. Har du et nettkamera? Legg det til på Yr. Nettkamera er hentet fra webcams.travel. Steder i nærheten Kontaktinformasjon for Frati Restaurant Trondheim, telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer

Tulla Fischer er en restaurant og bar i toppen av Nordre gate i Trondheim. Her er det et alltid et myldrende liv og vi er en av Trondheims mest besøkte lunsjrestauranter. Hos oss får du servert middelhavsinspirert mat og våre pizza er laget på italiensk vis og bakt i steinovn Catering i Trondheim med 25 års erfaring på spansk mat og tapas. Vi bruker spanske råvarer til våre retter I snitt koster 3-stjernershoteller i Trondheim denne helgen NOK 882 per natt, mens 4-stjernershoteller koster NOK 1 144 per natt. Hvis du ser etter noe mer storslagent, er snittprisen på 5-stjernershoteller i i Trondheim denne helgen NOK 3 754 per natt (basert på priser fra Booking.com) Live musikk, live fotball, mat, bordbestilling, irsk pub og restaurant i Trondheim. Enten du ønsker en roligere måltid på ettermiddagen med tradisjonell irs

Reserve a table at Frati, Trondheim on Tripadvisor: See 996 unbiased reviews of Frati, rated 4 of 5 on Tripadvisor and ranked #22 of 269 restaurants in Trondheim Beddingen 2, 7014 Trondheim Åpningstider. Mandag - Torsdag 11-23 Fredag og Lørdag 11-02 Søndag 13-23. Fagn - To embrace, to receive with joy. Fagn creates a food and taste experience you will come to remember for a long time. Tastes we take back from natur På Østmarkneset langs Ladestien ligger Ladekaia. Et uformelt serveringssted med en herlig beliggenhet ved sjøen

17. mai-komiteen i Trondheim laget program for en annerledes nasjonaldag. De fleste talene og arrangementene er filmet. 17. mai i Trondheim 2020 spilleliste (Youtube) Program in English. Bekransninger. Bekransninger foregikk mellom klokken 07.00 og 09.30. Oversikt over bekransninger 17. mai 07.0 Haralds Selskapsmat leverer catering i og rundt Trondheim. Ta kontakt for catering i Trondheim

ØX Tap Room - bar og bryggeripub - Trondheim

Frati. Kongens gate 20. Italiensk fine dining på sitt beste, ifølge Restaurantguiden Oregano. Her rangeres Frati som ett av de beste stedene Trondheim har å by på. Både tradisjoner, godt utvalg og kvalitet trekkes fram. Med 5 av 6 stjerner, og 36 stort sett positive omtaler, kommer den italienske fine dining-restauranten best ut. Credo. Firmainformasjon: Røft Rôtisseri - Sjøgangen 6, 7011 Trondheim Juridisk navn: Aron Trappehuset AS Org.nr.: NO 915 513 778 MVA Postadresse: Postboks 407, 7474 Trondheim Trondheim. Munkegata 41, 7011 Trondheim. 73 50 94 90 . trondheim@bighorn.no. Mandag stengt inntil videre. Tirsdag-torsdag: kl. 15.00-21.00 Fredag- lørdag: kl. 15.00-22.00 Søndag: kl. 15.00-21.00. Se meny Reserver bord. Vår Big Horn Steakhouse i Trondheim ligger i en gammel ærverdig bygård på Ravnkloa; byens fisketorg ved kanalhavnen Postadresse: Postboks 407, 7404 Trondheim. Klikk for navigering. Utvikling, Webdesign, Domene og Hosting av Sircon. Utvikling, Webdesign, Domene og Hosting av Sircon. Den sjarmerende storbyen Trondheim er en perfekt feriedestinasjon. Her får du våre 10 beste tips til ting å gjøre og oppleve i den lille storbyen Trondheim

7011 Trondheim (Du finner oss mellom apoteket og Høyer) Mandag - Torsdag: kl 15 - 21 Fredag og Lørdag: kl 13 - 22 Søndag: Stengt. På Sushi Bar Torvet har vi sushibuffet alle dager. På lørdager har vi lunsj fra kl 13 - 15. For bare 229kr kan du spise så mye du vil. Vi har diverse sushi, maki, vårruller, fritert scampi og suppe Trondheim Solsiden Firenze Se restaurant │ Bestill bord. Bergen Zachariasbryggen Sicilia Se restaurant │ Bestill bord. Stavanger Torget Portofino Se restaurant │ Bestill bord. Oslo Pronto di Olivia.

De 10 beste restaurantene i nærheten av Scandic Lerkendal

Piccoli Fratell

Familien Somma ønsker deg velkommen til et lite stykke Italia midt i hjertet av Trondheim. Åpningstider 09.00 - 18.00. Ta turen innom vårt Italienske konditori og nyt det store utvalget av ekte italienske fristelser på napolitansk vis. Alt er hjemmelaget av vår egen konditormester fra Italia Trondheim Kino har 19 saler som gir deg det beste av film, underholdning, kunst og eventyr. Ta kontakt for informasjon om endeløse underholdningsmulighete Direkterute mellom Trondheim sentrum og Værnes, kun 25 minutt fra Solsiden til Værnes. Stopper like utenfor døren hos følgende hotell i byen; Clarion Congress, Royal Garden, og Scandic Lerkendal, øvrige i kort gangavstand Trondheim er også kjent som Norges kunnskapshovedstad og er ledende innen innovasjon, i stor grad på grunn av Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet (NTNU), Norges største universitet. Her finner du også landemerket Powerhouse, tegnet av Snøhetta, som er verdens nordligste energipositive bygning Trondheim kommune ved Trondheim parkering forvalter ca 2500 offentlige parkeringsplasser. Finn info om vår SmartPark app med ulike produkter som servicebil, piggdekkoblat samt SmartPark bedriftsløsning. Her kan du også søke om boligsonekort eller parkeringstillatelse for forflytningshemmede

Trondheims historie | Trondheimsguiden

FRATI, Trondheim - Menu, Prices, Restaurant Reviews

Å finne parkeringsplass i Trondheim sentrum er ofte vanskelig i seg selv. Å finne steder du kan parkere gratis er umulig. Nesten. Rett ved den store parkeringsplassen på Leuthenhaven, i Smedbakken et lite steinkast fra Trondheim parkerings kontorer, ligger det et «smutthull», der hvem som helst kan parkere gratis Kongens gate 18, 7011 Trondheim. Tlf. 73821600 Følg oss på Facebook Send e-post Åpningstider Man-Tors: 16.15-22.00 Fre-Lør: 16.15-23.00 Søn: 16.15-21.00 Julens åpningstider: Stengt 23.-26. Pub til pub i Trondheim: Gi mæ en øl, kjære kelner! Skal du rekke over de viktigste ølstedene i Trondheim, bør du minst sette av en helg Frati er en restaurant i Trondheim i Trøndelag fylke. Her kan finner du nyttig informasjon som adresse, telefonnummer og kartposisjon. Du kan også finne informasjon om hvilke retter du kan bestille hos Frati lenger nede på siden

Værnes-Ekspressen inngår samarbeid med covidsafespots.com for din trygghet. Værnes-Ekspressen har inngått et samarbeid med covidsafespots.com om registrering av reisende i et system, som gjør det mulig å spore opp berørte reisende dersom en av våre reisende senere skulle få påvist smitte Velkommen til To Kokker Selskapsmat! To Kokker leverer alle typer selskapsmat. Vi leier også ut utstyr. Når du skal invitere til selskap, er vi på plass for å levere matglede BEER. Habitat has one of Trondheim's very best tap lines at all times. Monkey Brew is a small craft brewery with its experimental brewery in the basement of Habitat. Here, they play around with modern beer styles, which are usually heavily hopped, soured in oak barrels, or sweet, dark and powerful Vinmonopolet i Trondheim: butikker og åpningstider Her kan du finne alle Vinmonopolet butikker i Trondheim. For å få tilgang til butikkdetaljene (adresse, åpningstider, nettside og aktuelle tilbud), klikk på adressen eller butikkens navn

Velkommen til Alma's! - Alma'

Egon Tårnet 74 meter over bakken kan du nyte et måltid i den mest originale og spesielle Egon-restauranten. I Tårnrestauranten roterer gulvet langsomt rundt, slik at dere kan se hele Trondheim i løpet av en time Radisson Blu Royal Garden Hotel i Trondheim ligger vakkert til ved bredden av Nidelven. Det moderne hotellet gjennomgikk en omfattende oppussing i 2014 og ligger i gangavstand fra populære severdigheter, som Nidarosdomen, Gamle Bybro og Bakklandet Carl Johans gt 5, 7010 Trondheim. Se kart. Gjesteklubb. Meld deg inn i vår gjesteklubb for å få tilsendt gode tilbud, invitasjoner til spesialarrangement og påminnelser om nye kursdatoer. Nyhetsbrev. Gavekort. English. Personvern. xxl xl l m s xs. Bestill bord Last ned. I dag driver hun mat-triangelen Credo Restaurant, Jossa mat og drikke og Edoramen på Lilleby, Trondheim. Les mer. Credo Journal — desember 15. Credo Journal — desember 15. Skjølberg Søndre, Svorkmo. Grønnsaker og andre spiselige vekster, and, andeegg, kjøtt av utegris, storfe, lam og ferskmelk

Britannia Hotell - en moderne innpakning av en klassisk opplevelse. Nyoppussede Britannia er oppgradert med flere fasiliteter! Bestill hotellrom i dag Egon Søndre Velkommen til fantastiske EGON Søndre. Midt i Trondheim sentrum i enden på gågaten finner du en veldig unik EGON restaurant. Med flere etasjer, ulike nivåer og fantastisk interiør garanterer vi god stemning her Kongens gate 42, 7012 Trondheim. Ring oss: +47 930 99 050. E-post: post@amberrestaurant.no. DU FINNER OSS OGSÅ P. Frati. Frati er smaken av Italia - midt i Trondheim. I over 40 år har den italienske restauranten servert velsmakende retter, og er kjent for sine fristende appetittvekkere, bedre middager og et bredt utvalg av gode viner. Bordbestilling: 73 52 57 33 www.frati.no. SuperHero Burge Velkommen til Centrum Bowling! Fra våre lokaler på Trondheim Torg har vi gitt bowling til folket i over 50 år. Mye har forandret seg med årene, men den gode stemningen, lyden av kjegler som ramler og konkurranseinstinktet er akkurat som før

Restaurants in Trondheim

Trondheim kommune har avtale om samordnet gravemelding for vann- og avløpsnettet (VA) og for gatelysnettet. Annen informasjon om VA-nettet får du ved å henvende deg til Trondheim bydrift . Ledningskart for elektrisitet og TV/tele/bredbånd (El Tele) som du ikke finner ved hjelp av gravemeldingstjenesten eller bydrift, får du ved å henvende deg direkte til aktuelle ledningseiere Døgnvill Burger selger kvalitetshamburgere og et spennende utvalg drikkevarer, alltid akkompagnert av upåklagelig service i en lun atmosfære Vi i Husfliden Trondheim har spesialisert oss på bunader fra Trøndelag, og leverer disse gjennom alle Norsk Flid Husflidens 28 butikker

Adresse: Kongsgårdsgt. 1, 7013 Trondheim. Telefon: 73 51 66 80. E-post: grenaderen@mac.com. Historie. Like ved Erkebispegården, i hellingen ned mot St. Olavs kilde og Nidelven, lå en gang en gammel smie. Bygningen har en komplisert bygningshistorie, men den kan sees avbildet på stikk fra slutten av 1700-tallet Sometimes sushi is just superb, and other times there's nothing like a great big burger. It depends where your taste buds are at the time, at Cowsea there's no need to choose either. Try ordering one of our juicy burgers with a few maki/nigiri/sashimi pieces on the side or some of the burger extras with your sushi? Enjoy Proff.no gir deg bedriftsinformasjon om Frati Catering AS, 884114942. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer

TRONDHEIM CAMPING. Velkommen til 12-hulls innendørs minigolf, bar, bevere og diskokuler! Vi holder til i Folkets Hus, på Cicignons plass. NB: Midlertidige åpningstider. MINIGOLF: 110 kr NB! 20-årsgrense etter klokka 19. Åpningstider: Man - Tor: 16 - 23 Fre: 16 - 02 Lør: 12 - 0 Trondheim Catering har supre lokaler for selskap fra 10 personer til store banketter på flere tusen. Catering, Tapas, Koldtbord, Selskapsmeny, fingermat, buffe Meny Finn din Sabrura Bestill bord Registrer besøk Catering Take Away Finn din Sabrura Bestill bord Registrer besøk Catering Take Away. xxl xl l m s xs xl l m s x

Burger og taco - med spennende smaker og tilbehør. Øl i alskens varianter - og superdigg snacks. Midt i Trondheim sentrum. Velkommen til oss Escape Rooms er et realitykonsept hvor man i grupper (fra 2 opp til 8 personer) skal løse en rekke oppgaver med tidsbegrensning i et rom med tilhørende tema. Her står mestringsfølelse og glede av å løse problemer i felleskap i høysetet. I Trondheim.. Styrket beredskap i nord. Vi skal få sterkere sivil og militær beredskap i nord. Dette er en viktig del av den nye nordområdemeldingen, som regjeringen snart skal legge frem for Stortinget

En spennende restaurant midt i hjertet av Trondheim sentrum. Våre spesialiteter er lunsj, tapas og vin. Vi bruker lokale råvarer TRONDHEIM. Last ned meny. VULKAN. Last ned meny. BJØRVIKA. Last ned meny. BURGERE. Alle våre burgere blir medium pluss/godt stekt og kommer uten tilbehør. Vi tilbyr glutenfritt brød til alle burgerne våre for +15 kr. THE CLASSIC Prinsens gate 39, 7011 TRONDHEIM Tlf: 92482200 Org nr 979 740 360. Del siden vår. Bruk av alkohol kan gi ulike skadevirkninger. Nærmere informasjon finner du her. 7012 Trondheim Tlf. 73 53 63 11. Følg oss på Instagram .. Utviklet med av Frontal Media. På Just Eat i Trondheim finner du mange typer av pizza du kan velge mellom. I tillegg så tar det kort tid å gjøre klar en pizza. Det er enda en grunn til at du burde bestille pizza på Just Eat med utkjøring eller takeaway. Trondheim har mer enn bare pizza. Sjekk også ut hamburgermenyene og de meksikanske restaurantene

7012 Trondheim, Koordinater: WGS 84:N 63° 25.758', E 10° 23.350' WGS 84 - desimal:63.42929, 10.38916 EUREF89:7034173, 569325. Kjørebeskrivelse. Klikk på knappen under og Google viser deg hvor du skal kjøre. Kjørebeskrivelse til Leüthenhaven P-hus (Lenken åpnes i nytt vindu. Smitte ved Frati. Publisert: 03.11.2020 kl 08:50. Lørdag fikk en ansatt ved restauranten Frati i Trondheim påvist korona-smitte, skriver Nidaros. Den ansatte var på jobb forrige mandag, men har siden det ikke vært på jobb. Den ansatte testet seg etter at en familiekontakt fikk påvist smitte tidligere i uka Frati er et populært sted til både lunch og middag. Derfor var det ingen overraskelse at det var fullt da spisefølget ankom. Vi ble derfor henvist til baren for et glass eller to i påvente av ledig bord. Baren. Etter drøye ti minutter var det bare å slå seg ned ved et vindusbord med delvis utsikt mot Trondheim Torg Troll er et helnorskt spisested med en eksotisk vri. Vi har fokus på førsteklasses norske råvarer og førsteklasses service. Besøk oss i idylliske, maritime omgivelser på Fosenkaia i Trondheim. Vi har også en en fantastisk uteservering med gode solforhold.. ÅPNINGSTIDE Dette brasseriet i Trondheim er stedet du besøker for en god barista-kaffe og dagens ferske bakverk på morgenen eller en rask og smakfull lunsj med gode kollegaer. På både kvelds- og lunsjmenyen finner du alle de deilige klassiske franske rettene du forventer, i tillegg til et rikt utvalg av tilhørende drikke

Hevd håndverksbakeri på dagen, pizza på kvelde

Se kinoprogrammet for i dag, i morgen og hele denne uken hos Trondheim Kino. Hos oss ser du alltid de største, beste og nyeste filmene på lerretet Those who love Seafood will be delighted with Havfruen fiskerestaurant, the oldest Seafood restaurant in Trondheim, a place with high standards and a nice atmosphere.. The menu features a rich selection of fish and shellfish, as well as local meats, always the best of the season. You can choose from different meals from our A la Carte menu På Credo ønsker vi å ta deg gjennom flerfoldige smaker, teksturer og følelser. Vi ønsker å vise deg det beste fra gårdene våre, fra dyrene deres, fra jorda og fra havet Frati's great atmosphere was brought from Italy to Trondheim in 1973 by Paolo Minervini. He filled the kitchen with ingredients like olives, tomatoes and pasta, seasoned it with the joy of life and opened the doors for the most important ingredient for a pleasant meal: nice people

En sosial spistue, i hjertet av Trondheim Sentrum SOCIAL DINING. I vår nye meny har vi ønsket å skape retter som passer for alle selskap og anledninger - fra en rolig hverdagslunsj til et stort bursdagsselskap eller en kveld du vil unne deg noe ekstra godt På kaia i sentrum av Trondheim, like ved Nedre Elvehavn Stasjon, Verftsbrua og Solsiden Kjøpesenter, finner du Graffi Grill Solsiden i hyggelige lokaler innredet med tre og stein. Her serveres velkjente og populære retter til både lunsj og middag i en koselig atmosfære som også kan nytes i den store uteserveringen Hos oss kan du leie ditt eget utested til private sammenkomster og andre typer event

Le Bistro - Trondheim

Una Autopizzeria - Trondheims første pizzeria på hjul. Vi serverer enkel og tradisjonell pizza portafoglio, tilberedt på stedet og stekt i vedfyrt pizzaovn. Pizza portafoglio er typisk italiensk street food, der pizzaen brettes sammen ved servering

Banksalen - Om Banksalen | Ærverdige, historiskeRestaurant Trondheim – Just another WordPress siteTrondheimsguiden | En guide over Trondheim
  • Tiltrukket av pasient.
  • Fertig spinat zubereiten.
  • Antiquitäten schätzen lassen düsseldorf.
  • Kanton genf geschichte.
  • Reisen mecklenburgische seenplatte.
  • Sykkelklær tilbud.
  • Lucario stats moves.
  • Weimar umgebung ausflugsziele.
  • Winkelfunktionen tabelle.
  • Samsung veggfeste.
  • Ioffer login.
  • Zyperngras arten.
  • Digitalkamera expert.
  • Kle seg kryssord.
  • Zucchini näringsvärde.
  • Bestselgere bøker 2014.
  • Bruk av avokado.
  • Kahneman system 1 og 2.
  • Kubbemur montering.
  • Apollo 11 rocket.
  • Wz kempen traueranzeigen.
  • Gulrotkake med valnøtter langpanne.
  • Barnas egen bokverden velkomstpakke.
  • Svømmeknapper oversikt.
  • Pfarrsaal st. marien eichstätt.
  • Haus garten freizeit 2019.
  • Comic con deutschland 2018.
  • Atm to bar.
  • Hvordan snakke om å få barn.
  • Oktoberfest sko dame.
  • Taleproblemer hos voksne.
  • Rechnitz schloss.
  • Eldåbu.
  • Nrof.
  • Wittelsbacher land sehenswürdigkeiten.
  • Disney princess oldest to newest.
  • Sigurd ibsen human quintessence.
  • Smiths venner fakta.
  • Winnie the pooh book.
  • Erfahrungen bestrahlung nach prostata op.
  • Anriket definisjon.